ERP enterprise resource planning

Ønsker du økt kontroll, omsetning og kundetilfredshet? Med Enterprise Resource Planning forretningssystem (ERP) fra Nextcom vil du umiddelbart oppleve en mer effektiv hverdag. Med alt fra kundebase og personalinformasjon til økonomistyring og leverandørløsning på samme forretningssystem, vil du få en helhetlig organisering tilpasset din bedrift og dine behov!

ERP-systemet kan tilpasses og integreres med allerede eksisterende systemer slik at det blir en helhetlig del av bedriften. I tillegg hjelper vi deg med å overføre informasjon slik at du kommer lett i gang med ditt nye forretningssystem.


Kontakt oss om ERP for din bedrift i dag

Våre kunder mener vi leverer intelligente salgs- og kundestøttesystem i verdensklasse.
I ni år har Nextcom utviklet kommunikasjonsløsninger til over hundre små og store internasjonale bedrifter.
Programmer og løsninger få, om noen, i markedet kan matche. Det er ikke vi som skryter, men kundene våre.Send kodeord CRM til 2077 for en uforpliktende gratis gjennomgang av våre produkter
Enterprise Relationship Management (ERM)

Enterprise Relationship Management (ERM) er løsningen som hjelper deg og din bedrift i å utvikle, vedlikeholde og forbedre nåværende og fremtidige forretningsrelasjoner.

Løsningen håndterer all informasjon: firmanavn m/logo, land, selskapsform, adresse, telefon/e-post, websider, salgskanal, bransje legges enkelt inn i systemet, enten manuelt eller automatisk.

Opplysninger som organisasjonsnr., ISIN nr, utbetalingsdatoer for lønn, skattekontoer, ligningskommuner, bank forbindelse og kort beskrivelse av virksomheten legges også enkelt inn.

Enterprisemodulen sikrer god oversikt over, aksjonærer, styremedlemmer, daglig leder, revisor, regnskapsfører, advokater m.m. samt alle filer/dokumenter og hendelser tilknyttet dette.

Hvem som tildeles tilganger til andre systemer/selskaper i organisasjonen bestemmes av og gis rette vedkommende om ønskelig/nødvendig.

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Supply Relationship Management (SRM)

Supply Relationship Management (SRM) er løsningen som hjelper deg og din bedrift i å utvikle, vedlikeholde og forbedre nåværende og fremtidige leverandør- og partnerrelasjoner.

Opprett og administrer leverandør- og partnerkategorier hvor all informasjon om leverandøren din vil ligge. Dvs. informasjon som bedriftsopplysninger, kontaktopplysninger, ansatte, osv.

Økonomisk nøkkelinformasjon, kredittinformasjon og rating kan hentes direkte fra f.eks Bisnode, enten manuelt eller automatisk.

Alle hendelser som møter, oppfølginger, notat, filer, inngående fakturaer, bemerkninger m.m. vil bli registrert – inkludert e-post, sms og telefonihistorikk dersom dette er satt opp.

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Enterprise Planning System (EPS)

Enterprise Planning System (EPS) setter opp organisasjonens firmastruktur med moder-, søster- og/eller datterselskaper med underliggende avdelinger, for på den måten ha full kontroll på hele organisasjonens forretningsområder.

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Økonomisystem

Integrert i ERP får du funksjoner til alt fra fakturering og regnskap til likviditetsprognoser. Med et økonomisystem knyttet sammen med kundeinformasjon, leverandørlister, personaloversikter og timeføring, får du en enhetlig plattform hvor alt fra lønn til fakturering får en automatikk og naturlig flyt.

Les mer om økonomisystemet her!

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Human Relationship Management (HRM)

Human Relationship Management (HRM) er løsningen som hjelper deg og din bedrift i å utvikle, vedlikeholde og forbedre nåværende og fremtidige personalrelasjoner.

Opprett og administrer stillinger i selskapet som informasjon om rolle, overordnet, medarbeidersamtaler, antall, prøvetid, oppsigelsesfrist, taushetsplikt, hovedoppgaver, BI oppgaver, ansvarsområder, roller, lønn, krav og mål.

Systemet håndterer all nødvendig informasjon for hver enkelt medarbeider som personopplysninger, sosiale nettverk, telefon/e-post, forsikringsordning, ansiennitet, pensjonsordning, fagforening, kontonummer, adresse, ansettelsesforhold, pårørende, lønn, fravær, ferie, skade filer og kompetanse.

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Kommunikasjonssystem

NextCom har utviklet et intellingent e-post system som kan erstatte eller brukes i tillegg til eksisterende løsninger som bedriften din benytter i dag. Systemet inneholder alle kjente funksjoner i tillegg til et unikt e-postmønster som gjør det mulig å få samlet all e-post til/fra et selskapsdomene på ett og samme sted (med mulighet for å skille mellom e-post som er privat- eller jobbrelatert).

Kontakt oss for gratis gjennomgang

Kunder (CRM)

Customer Relationship Management (CRM) er løsningen som hjelper deg og din bedrift i å utvikle, vedlikeholde og forbedre nåværende og fremtidige kunder- og distribusjonsrelasjoner.

Opprett og administrer kundekategorier hvor all informasjon om kunden din vil ligge. Dvs. informasjon som bedriftsopplysninger, kontaktopplysninger, ansatte, osv.

Les mer om Customer Relationship Management (CRM) her!

Kontakt oss for gratis gjennomgang
Firmanavn: Kontaktperson: E-post adr.: Mobilnummer: Kommentar:


KONTAKT OSS

Har du spørsmål, ønsker demo/gjennomgang
eller bare å komme i dialog?

Fyll ut skjema eller send CRM til 2077

Nextcom Evolution AS
Hangarveien 21
3241 Sandefjord
post@nextcom.no
+47 33 61 22 10
Få tyngden til å utvikle gode og engasjerende kunderelasjoner med en plattform som vokser med deg.


Fleksibelt til å møte dine unike behov
Verktøy til å utvikle, vedlikeholde og øke eksisterende og fremtidig kunderelasjoner
Ytelse og skalerbarhet for å støtte din vekst
Funksjoner, støtte og ressurser som drivstoff til din suksess


Send kodeord CRM til 2077 for en uforpliktende gratis gjennomgang av våre produkter