Produkter

Business

For bedrifter som ønsker å frigjøre tid og skreddersy arbeidsflyten. Unngå manuelle prosesser rundt bedriftens kjernevirksomhet.

CRM Sales & Service

For bedrifter som ønsker et brukervennlig og effektivt CRM-system.

Add on Performance

For bedrifter som har CRM-system, men ønsker å effektivisere salg- og kundeservice.


Brukes av


Ett system,
mange muligheter

  • Høyt fokus på brukervennlighet
  • Enkelt å implementere
  • Enkelt å integrere med andre systemer

Nextcom Newton og WhizFlow – et av markedets mest intelligente og moderne system, fullspekket med nyttig funksjonalitet.

HER KOMMER EN FORKLARING

  • Telefoni, sentralbord og dialer

Spesielt utviklet for salgskontorer, kundeservice og call center

Få integrert dialer, linjer og telefoni i ditt eget system. I tillegg får du spesialfunksjoner spesielt utviklet for salgskontor, kundeservice og call center.

Support, rådgivning og utvikling

– Vi er med deg hele veien

Nextcom er utviklet i Norge og alle våre utviklere sitter under samme tak. For oss er nærhet til kunden viktig. Vi bistår med rådgivning og support før, under og etter implementering.

Nyttige linker:

Vil du ha full kontroll på kunder og leads? Med Nextcom CRM får du løsninger som bistår selskaper i å utvikle, vedlikeholde og øke nåværende og fremtidige kunderelasjoner. 

Er du lei av lange og kostbare implementeringsprosesser? Lynrask CRM-implementering er fremtiden for Nextcom-kundene. Les mer om implementering her.

Er det vanskelig å komme i kontakt med kundesupport? Hos Nextcom er vi tett på kundene og du slipper å sitte i kø for å snakke med oss.

Noen av våre samarbeidspartnere og integrasjoner

Klar for å effektivisere din virksomhet?