Statnett

Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Dette innebærer å drifte om lag 11 000km med høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet. Driften overvåkes av en landsentral og tre regionsentraler. Statnett har også ansvaret for forbindelser til Sverige, Finland, Russland, Danmark og Nederland.

Nets

Nets leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i de nordiske landene, og har ambisjoner også i det europeiske markedet. Vår virksomhet har hett Nets siden 2010, men vår historie går tilbake til 1968. Vi har mer enn 2800 engasjerte medarbeidere i fem land, og fokuset vårt er rettet mot nye muligheter, teknologier og sikkerhet.

bankID

En av våre viktigste leverandører i forbindelse med online signering av avtaler. Med 2,7 millioner brukere i Norge så er BankID i ferd med å revolusjonere måten dokumenter signeres og lagres. Enkelt, fleksibelt og tidsbesparende.

Bisnode

Bisnode fins i dag på 19 markeder og er en av Europas ledende leverandører av beslutningsstøtte. Totalt er de ca 3 000 medarbeidere i deres organisasjon, mennesker som beriker dem med sin ekspertise, kultur og humor, med sine interesser, kunnskaper og nasjonaliteter.

Experian

Experian er verdens største leverandør av kreditt-, analyse og markedsinformasjon til bedrifter. De hjelper sine kunder med verktøy som bidrar til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger.

Logiq

En av Nordens ledende aktører innenfor interaksjon og informasjonsteknologi. Etablert i 1999 og har hovedkontor i Halden med filialer i Oslo og Stockholm. En tilpasningsdyktig partner som leverer flere av våre fakturatjenester.

Bring

De behersker alle kanaler for kundedialog: Web, email, mobil, DM, TM, kuponger, både fysiske og mobile. Men deres spesialitet er å få alle kanalene til å spille sammen – i en harmonisk og helintegrert kundedialog. De setter kunderelasjoner og prosesser i system.

IBM

En av våre partnere innenfor innefor implementering opp mot andre systemer systemer som eks. SAP. De bygger, implementer og kjører applikasjoner i et utprøvd, sikkert og fleksibelt miljø.

ServeTheWorld

Våre servere er levert av ServeTheWorld. De er en av Norges ledende leverandører innen hosting og har over 20 000 kunder. Deres kjerneprodukter er webhotell, VPS og dedikerte servere. Mesteparten av serverparken er plassert i Oslo, i et av Skandinavias mest moderne serverlokaler.

PSwincom

Phonect

Phonect AS er en teleoperatør som utvikler, drifter og leverer UC (Unified Communication) sluttbrukertjenester, IP-telefoni samt mobile tjenester til bedriftsmarkedet. Synergien mellom tjenestene skaper klare konkurransefortrinn. Løsningene er kostnadseffektive med høy tjenestekvalitet.

Tjenestetorget

Siden 2004 har Tjenestetorget hjulpet nærmere 450.000 privatpersoner med å innhente tilbud på produkter og tjenester. Det for at du som forbruker skal gjøre bedre og mer opplyste kjøp. Tjenesten gjør det enkelt å sammenlikne priser og betingelser, og er gratis for deg som forbruker.