Enkel integrering med Tripletex

Bruker du Tripletex som regnskapssystem og har full kontroll på fakturering og regnskap, men mangler oversikt over salgsaktiviteter og kundeforhold og trenger et salgssystem?

Nextcom leverer et skybasert CRM-system som optimaliserer salgs- og kundehåndteringsprosesser. Et godt CRM-system øker effektiviteten, omsetningen og kundetilfredsheten betraktelig.  Nextcom kan brukes som «add-on» til flere økonomisystemer som for eksempel Tripletex. Bruker du regnskapssystem som Tripletex i dag, men mangler et godt salgssystem, kan Nextcom være løsningen du trenger!

Gjennom vår Tripletex-integrasjon, vil all vesentlig data i økonomisystemet automatisk bli importert inn i CRM-systemet. Dette gjelder blant annet data om brukere, produkter, kunder, samt ordre- og fakturahistorikk. Når du gjennomfører salg i Nextcom, overføres salgene automatisk tilbake til Tripletex og derfra kan salgene faktureres på vanlig måte. Sammen med eksisterende økonomisystem, strømlinjeformer Nextcom CRM salgsprosessen.

Ønsker du å vite mer om hvordan integrasjonen fungerer i praksis og hvilken verdi den vil ha for deg som kunde, kontakt oss her: