VIPS så har kundene dine full kontroll på regnskaps­­-
grunnlaget!

Bruker kundene dine regnskapsprogrammet Tripletex? Disse kan nå integrere med et komplett CRM-system som gjør jobben mye enklere både for deg og dem!

Tripletex og Nextcom GO gir rask implementering

Komplett salgs- og kundehåndteringssystem opp på dagen.

Oppdatering ikon

Alltid oppdatert.
Løpende toveis oppdatering av all data mellom regnskap og CRM.

tripletex bruker

Enkelt og intuitivt å bruke.
Kundene dine kan begynne å bruke systemet med en gang.

Slik fungerer det

Effektiv dataintegrasjon

Regnskapssystemet Tripletex inneholder all informasjon kunden din trenger for å komme i gang med et komplett CRM-system. Med et par tastetrykk kan de overføre dataene sine fra Tripletex til Nextcom CRM. Resten ordner seg selv. Det beste med Nextcom CRM er at flere oppgaver fortsetter med å ordne seg selv.

Henter all informasjon fra regnskapssystemet

Nextcom GO sørger for at all vesentlig data i regnskapssystemet automatisk blir importert inn i Nextcom CRM. Ved hjelp av kundenummeret fra regnskapssystemet deres, blir data overført til Nextcom CRM. Dette kan være data om ansatte og brukere, produkter, priser, kunder og ordre- og fakturahistorikk.

…og tilbakefører ny

Når kunden din gjennomfører salg i Nextcom CRM, overføres salgene automatisk tilbake til regnskapssystemet – og derfra kan salgene faktureres på vanlig måte. Så enkelt er det.

Fordeler for deg som regnskapsfører

At kundene dine bruker Nextcom GO gir deg som regnskapfører en rekke fordeler:

Du får provisjon og sparer kostnader

Ved å anbefale dine kunder Nextcom CRM med Nextcom GO, får du provisjon av lisensen en gitt periode. Nextcom GO vil forenkle hverdagen både for deg og kunden din, så dette er en vinn-vinn for både deg og kunden.

Tilgang til riktig tallgrunnlag i sanntid kan på sikt gi betydelige kostnadsbesparelser for både deg og kunden, da dette reduserer tids- og ressursbehovet som kreves ved manuell håndtering.

Du kan få et konkurransefortrinn

Ved at kundene dine bruker avansert teknologi for dataintegrasjon, kan du tilby mer effektive tjenester enn konkurrenter hvor kundene ikke bruker lignende verktøy.

Du får redusert risiko for feil

Nextcom GO gjør det mulig for dine kunder å integrere all nødvendig data fra regnskapssystemet direkte inn i CRM-systemet. Dette reduserer behovet for manuell datainntasting og reduserer risikoen for feil.

Du sparer tid

Ved å automatisere dataoverføringen mellom systemene, har du alltid tilgang til ferske tall som sparer deg for betydelig tid. Dette gir deg muligheten til å fokusere på andre oppgaver.

Du kan få bedre kunderelasjoner

Nextcom GO kan bidra til å forbedre kundebehandlingen ved å gi deg rask tilgang til relevant og korrekt informasjon. Dette kan føre til bedre kommunikasjon og mer tilfredse kunder. Gjennom en mer effektiv arbeidsprosess, kan du som regnskapsfører bygge bedre relasjoner med kundene og øke kundelojaliteten.


Både du og dine kunder vil ha stor nytte av Nextcom GO. Tips dine kunder om dette, og opplev fordelene det gir deg.