VIPS så har du full kontroll på kundene!

Bruker du regnskapsprogrammet Tripletex? Da kan du få et komplett salgs- og kundesystem med all informasjon, på bare noen få tastetrykk!

Tripletex og Nextcom GO gir rask implementering

Komplett salgs- og kundehåndteringssystem oppe på dagen.

Oppdatering ikon

Alltid oppdatert.
Løpende toveis oppdatering av all data mellom regnskap og CRM.

tripletex bruker

Enkelt og intuitivt å bruke.
Begynn å bruke systemet med en gang.

Fokuser på det du er best på – vi tar oss av resten!

Tenker du at det er tungvint og krevende å komme i gang med CRM? Ikke nå lenger!

Regnskapssystemet Tripletex inneholder all informasjon for å komme i gang med et komplett CRM-system. Utfordringen er å få all denne informasjon fra regnskapssystemet inn i CRM-systemet. Nextcom GO sørger for at all vesentlig data i regnskapssystemet automatisk bli importert inn i Nextcom CRM. For eksempel data om ansatte og brukere, produkter, priser, kunder og ordre- og fakturahistorikk.

Når du gjennomfører salg i Nextcom CRM, overføres salgene automatisk tilbake til regnskapssystemet og derfra kan salgene faktureres på vanlig måte.

Sammen med eksisterende regnskapssystem, strømlinjeformer Nextcom CRM kundehåndteringsprosessene. Det er enkelt. Ved hjelp av kundenummeret fra regnskapssystemet ditt og et par tastetrykk, blir data overført til Nextcom CRM.

Nextcom er et av markedets mest effektive og brukervennlige CRM-system, som gir deg full kontroll over kunder, i tillegg får du:

Systemet er intuitivt og enkelt å bruke, slik at du kan ta det i bruk uten opplæring.