VIPS så har du full kontroll på kundene!

Bruker du regnskapsprogrammet Tripletex? Da kan du få et komplett salgs- og kundesystem med all informasjon, på bare noen få tastetrykk!

Tripletex og Nextcom GO gir rask implementering

Komplett salgs- og kundehåndteringssystem oppe på dagen.

Oppdatering ikon

Alltid oppdatert.
Løpende toveis oppdatering av all data mellom regnskap og CRM.

tripletex bruker

Enkelt og intuitivt å bruke.
Begynn å bruke systemet med en gang.

Slik fungerer det

Fokuser på det du er best på – vi tar oss av resten!

Tenker du at det er tungvint og krevende å komme i gang med CRM? Ikke nå lenger!
Regnskapssystemet Tripletex inneholder all informasjon du trenger for å komme i gang med et komplett CRM-system. Med et par tastetrykk kan du overføre dataene dine fra Tripletex til Nextcom CRM. Resten ordner seg selv. Det beste med Nextcom CRM er at flere oppgaver fortsetter med å ordne seg selv.

Henter all informasjon fra regskapssystemet

Nextcom GO sørger for at all vesentlig data i regnskapssystemet automatisk blir importert inn i Nextcom CRM. Det er superenkelt. Ved hjelp av kundenummeret fra regnskapssystemet ditt, blir data overført til Nextcom CRM. Dette kan være data om ansatte og brukere, produkter, priser, kunder og ordre- og fakturahistorikk.

… og tilbakefører ny

Når du gjennomfører salg i Nextcom CRM, overføres salgene automatisk tilbake til regnskapssystemet – og derfra kan salgene faktureres på vanlig måte. Så enkelt er det.


Nextcom er et av markedets mest effektive og brukervennlige CRM-system, som gir deg full kontroll over kunder. Integrasjon med Tripletex er bare én av funksjonene som følger med. I tillegg får du blant annet:

Systemet er intuitivt og enkelt å bruke, slik at du kan ta det i bruk uten opplæring. Prøv det helt gratis og uforpliktende i 14 dager!