HK Marked arbeider sømløst på tvers av aktiviteter

Nextcom gjør det enkelt å arbeide sømløst i ett og samme system på tvers av alle aktivitetene. Dette er helt avgjørende for god drift. – Konrad Reinsfjord, Daglig leder HK Marked AS

HK Marked er en av Norges ledende salgspartnere mot privat og bedriftsmarkedet og HK Marked er både godkjent callsenter og lærebedrift.

Gjennom de siste årene har selskapet hatt en frisk utvikling.

Valgte Nextcom

Vi har arbeidet på flere CRM system siste årene, og Nextcom er helt klart vårt beste valg. Systemet er meget enkelt, men samtidig kompleks om man ønsker alle funksjoner som administrator. Enkelheten gjør at salgskonsulentene lærer systemet svært raskt, og arbeider effektivt mot backoffice og teamleder. – Konrad Reinsfjord, Daglig leder HK Marked AS

Komplett plattform

Hos oss brukes dialer, ordresystem, enterprise modul og leads håndtering. Nextcom leverer en komplett plattform, som forenkler hverdagen til både salgslinjen, backoffice og management. Vi ser frem til å implementere enda flere funksjoner i årene som kommer, og spille hverandre gode. 

Rask respons på utvikling

Rask respons på utviklinger som var tilnærmet umulig hos andre CRM system.  HK Marked arbeider mot både privat og bedriftsmarkedet, mot en rekke forskjellige segment og produkt.  Nextcom gjør det enkelt å arbeide sømløst i ett og samme system på tvers av alle aktivitetene, og dette er helt avgjørende for god drift.