Oppdaterte kundelister gir høyere engasjement og raskere salg

Ikon kundedata og kundelister
Alltid oppdaterte kundedata – enkelt og effektivt
smilefjes
12 måneders gratis vask mot reservasjoner, etter en oppdatering
kundelister som er oppdatert
Høyere engasjement og raskere salg

Selgere sitter heller i bilkø enn å oppdatere CRM-systemet

En undersøkelse gjennomført av Beagle Research Group, viser at 66% av alle selgere heller vil sitte i bilkø enn å oppdatere CRM-systemet. Mye av selgerens tid brukes til oppdatering av kundelister – tid som kunne vært brukt på å selge. Nå har vi løsningen og teknologien som gjør jobben for deg!

Enklere hverdag med listevask

Med listevask fra Nextcom får du en enklere og mer effektiv hverdag. Med denne løsningen sparer du tid, du slipper manuell håndtering, og øker kvaliteten på dataene som legges inn.

Har du en kundeliste med bedrifter og organisasjonsnummer, men ønsker å tilføre ytterligere informasjon eller fange opp endringer? Da kan du enkelt bestille vasking av listen. Det fine er at du betaler kun for de leadsene som blir vasket, og i tillegg har du 12 måneders gratis vask mot reservasjoner (etter en oppdatering).

Økt kvalitet med dobbel vasking av bedriftskundedata

Når du vasker bedriftskunder, matcher vi på to ting: organisasjonsnummer og fullt navn. I første omgang bruker vi organisasjonsnummeret for å innhente manglende informasjon. Dersom organisasjonsnummeret mangler eller nummeret ikke gir noen treff, vil vi innhente informasjon basert på bedriftskundens fulle navn.

I løpet av en arbeidsuke bruker en selger i snitt 34% av tiden sin på å taste inn data og prospektere nye kunder

Løsning for oppdatering av privatkunder

Dataene i kundebasen din er nøkkelen til salg, og korrekt data på kunden gir mulighet for god kommunikasjon med kundene og økt kundetilfredshet. Når vi oppdaterer informasjon om dine privatkunder, matcher vi på telefonnummer og personopplysninger. Når vi skal innhente informasjon basert på telefonnummeret er prosessen rimelig rett frem ved at vi finner eieren av telefonnummeret. I tilfeller hvor vi bruker personopplysninger for å innhente informasjon, sender vi inn navn, fødselsdato, adresse og postnummer til vår leverandør.

Kjøp av lister

Dersom du ikke allerede har en liste over potensielle kunder kan det være strategisk å kjøpe ferdige lister med nye kalde leads. Å kjøpe lister er både enklere og mer effektivt enn å måtte finne og innhente leads på egenhånd, for å deretter legge inn og laste opp listen manuelt i CRM-systemet.

Har du allerede en liste med nye kalde leads, men ønsker å utvide listen, kan du også enkelt kjøpe et visst antall leads gjennom Nextcom CRM-systemet.